Valtioneuvosto myönsi opetuksenjärjestämislupia

Valtioneuvosto käsitteli torstaina 1.6.2017 kristillisten koulujen opetuksenjärjestämislupahakemuksia.

Perusopetuksen järjestämislupa myönnettiin toistaiseksi voimassa olevana Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry:lle ja ja Porin kristillisen koulun kannatusyhdistys ry:lle. Edelleen määräaikaisen luvan viideksi vuodeksi saivat Kuopion kristillisen päiväkodin ja koulun kannatusyhdistys ry, Lahden kristillisen koulun kannatusyhdistys ry ja CONFIDO-Pohjanmaan Kristillinen Kasvatus -Österbottens Kristliga Uppfostran ry.

Kokonaan uusi lupa kolmen vuoden määräajalla myönnettiin Rovaniemen seudun kristillisen koulun kannatusyhdistys ry:lle. Lupa koskee vuosiluokkia 1-6, oppilasmäärä saa olla yhteensä enintään 200.

2017-06-21T10:53:05+00:00 15.06.2017|Yleinen|