Kristillisen kasvatuksen kesäkurssi 1.-3.8.2018

Tervetuloa aloittamaan uusi toimintakausi ja lukuvuosi yhdessä kristillisen kasvatuksen parissa työskentelevien kasvattajien kanssa Tampereelle Teopolikseen! Tänä vuonna teemoina ovat erityisesti kristillisen kasvatuksen oikeutus, kristillinen varhaiskasvatus ja edelleen hyvin ajankohtaiset sukupuolikasvatuksen aiheet.

Kurssi rakentuu siten, että keskiviikko ja torstai ovat pääosin kaikille yhteisiä aiheita, sisältäen jonkin verran kanavavaihtoehtoja ja perjantai käytetään erilaisissa vertaisryhmissä työskentelyyn. Tarjolla on siis erityinen mahdollisuus oppia yhdessä, jakaa ajatuksia kollegojen kanssa ja saada rohkaisua ja innostusta alkavaan kauteen!

Vierailevina opettajina ovat Per ja Therése Ewert Ruotsista. Per Ewert toimii kristillisen ajatushautomo Chaphaminstituutin johtajana. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja kristillisestä uskosta ja yhteiskunallisista asioista. Hän on alkujaan yläaste- ja lukio-opettaja ja väittelee tohtoriksi voimista jotka ajavat sekulaarisaatioprosessia Ruotsissa. Therése Ewert on koulutukseltaan teologi, lukionlehtori ja (psyko)terapeutti. Hän on työskennellyt monta vuotta koulukuraattorina ja toimii tänä päivänä valmentajana työttömille. Perillä ja Therésella on neljä lasta ja he asuvat Forserumissa Smålandissa. Yhdessä he ovat kirjoittaneet oppimateriaalin ”Lähekkäin” sekä seurakuntamateriaalin ”Kun kahdesta tulee yksi”, aiheena parisuhde ja seksi. He luennoivat myös yhdessä eri yhteyksissä ihmissuhteista, perheestä ja vanhemmuudesta.

Lastenhoitomahdollisuus

Luentojen aikana pyritään järjestämään lastenhoitomahdollisuus (2-12 v). Lastenhoito toteutetaan, mikäli lapsia on vähintään 5. Lastenhoitomaksu on 50 € koko kurssiajalta, majoitus vanhemman huoneessa 60 € ja ruokailut 40 €.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Kurssimaksu ilman majoitusta (sis. ruokailut)               115 € / 130 €

Kurssimaksu ja yhteismajoitus (kerrossängyt)              145 € / 160 €

Kurssimaksu ja majoitus 2-3 h huoneessa                     175 € / 190 €

Kurssimaksu ja majoitus 1 hh                                          200 € / 215 €

Edullisempi hinta voimassa toukokuun loppuun mennessä ilmoittautuneille, laskutus kesäkuussa. Kurssimaksua ei palauteta. Majoituspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, erityisesti yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Kurssin järjestää Kristillisten koulujen ja päiväkotien liitto ry

Lisätietoja Maarit Laakkonen, maarit.laakkonen@svk.fi, p. 041 528 775