Uusi luomus – Kristillisen kasvatuksen konferenssi 31.7. – 2.8.2019

Tervetuloa mukaan innostumaan ja virvoittumaan sekä aloittamaan uusi lukuvuosi Kristillisen kasvatuksen konferenssiin!

Konferenssi jatkaa kristillisen kasvatuksen kesäkurssien perinnettä uudistetussa muodossa. Mukana on runsaasti ajankohtaisia aiheita ja aina yhtä puhuttelevia perusteemoja. Tänä vuonna konferenssin teema on ”Uusi luomus”. Pohdimme erityisesti luonteen kasvuun ja kasvatukseen liittyviä aiheita luentojen, alustusten ja yhteisen työskentelyn kautta. Opetuksen teemoina ovat mm. kunnioituksen kulttuurin rakentaminen, hyveet ja luonteenkasvatus opetuksen tavoitteina sekä lasten ja nuorten oman arvon vahvistaminen, vaikeissakin elämäntilanteissa.

Ilmoittaudu täällä!

MINIKONFERENSSI

Perjantain ohjelmaan sisältyy koulujen ja päiväkotien hallitusten ja johtokuntien jäsenille suunnattu erillinen minikonferenssi, joka tarjoaa tiiviin kokonaisuuden kristillisen kasvatuksen perusteemoista ja auttaa ymmärtämään kristillisten koulujen ja päiväkotien erityispiirteitä työyhteisöinä ja hankkeina.

TAPAHTUMAPAIKKA

Konferenssi järjestetään Tampereella Teopoliksen tiloissa, Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere. Teopolis sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa lähellä Tampere-taloa, junalta ja linja-autoasemalta on noin vartin kävelymatka.

OHJELMA

Ohjelma alkaa keskiviikkoaamuna klo 10.00, ilmoittautuminen ja aamukahvi on tarjolla klo 9.00 alkaen. Perjantaina ohjelma loppuu klo 17.00. Konferenssipäivät alkavat kaikille yhteisillä luennoilla ja jatkuu vaihtoehtoisissa kanavissa ja työpajoissa. Teopolikseen on mahdollista saapua jo tiistai-iltana, jolloin järjestämme kristillisen kasvatuksen rukouskokoontumisen klo 17-21.

LASTENHOITOMAHDOLLISUUS

Luentojen aikana pyritään järjestämään lastenhoito(2-12 v). Lastenhoito toteutetaan, mikäli lapsia on vähintään 5. Lastenhoitomaksu on 50 € koko kurssiajalta (ke-pe), majoitus vanhemman huoneessa 60 € ja ruokailut 40 €.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu ilman majoitusta (sis.ruokailut)  115 € /135 €
Kurssimaksu ja yhteismajoitus (kerrossängyt) 145 € /165 €
Kurssimaksu ja majoitus 2-3 h huoneessa  175 € /195 €
Kurssimaksu ja majoitus1 hh   220 € / 240 €
Asuntovaunu parkkipaikalla (sis.sähkötolpan) 20 € / yö
Päivämaksu ke taito (ei majoitusta) 70 € / 80 €
Perjantain päivämaksu / minikonferenssi  50 € / 60 €
Lisäyö ti-ke (sis. ilta-ja aamupalan) 20 € / 35 € / 57 € majoitustasosta riippuen.

Edullisempi hinta voimassa toukokuun loppuun mennessä ilmoittautuneille, laskutus kesäkuussa. Kurssimaksua ei palauteta. Majoituspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, erityisesti yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä.

ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ

2019-04-13T10:24:42+00:00 12.04.2019|Yleinen|